ARBETSTERAPEUT
Är du intresserad av att jobba som arbetsterapeut inom bemanning? Hos oss på Lexicare bemannar vi med omtanke och kan du känna dig trygg som konsult hos oss.

Arbeta som arbetsterapeut inom bemanning?
Vi har uppdrag inom allt från rehabilitering, hemsjukvården, sjukhus och vårdcentraler, till SÄBO, LSS och korttidsboenden, för att nämna några exempel. Som fysioterapeut inom bemanning hos oss kan du själv välja om du vill jobba heltid, deltid eller hoppa in vid behov. Det är viktigt för oss på Lexicare att skapa goda matchningar mellan uppdrag och konsult, samt se till att du har goda lönevillkor, med bra framtidsutsikter, oavsett om du är i början av din karriär, eller är yrkesvan och söker nya utmaningar. Vi lyssnar på dina önskemål och ser till att ditt vardagsliv och kompetensprofil matchar med våra uppdragsgivare.

Arbeta som arbetsterapeut inom bemanning?
Vi på Lexicare bemannar med omtanke och ser till att matcha dina önskemål med uppdrag för dig. Vi på Lexicare samarbetar med regioner, kommuner och privata vårdgivare. När vi matchar uppdrag utgår vi från dina egna önskemål och förutsättningar. Hör gärna av dig till oss på telefon, mail eller genom en intresseanmälan på vår hemsida, om du är nyfiken på livet som konsult och vill veta mer. Vi går tillsammans igenom dina önskemål och kikar på lediga jobb som matchar dig och din livsstil.

Hur ser lönen och villkoren ut som arbetsterapeut inom bemanning?
Som bemanningsarbetsterapeut hos oss på Lexicare är du i trygga händer. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och vilka uppdrag som intresserar dig. Din lön som arbetsterapeut inom bemanning är marknadsmässigt konkurrenskraftig. Vi på Lexicare tillämpar individuell lönesättning och kan påverkas av bland annat dina tidigare erfarenheter, vilken typ av arbetsplats det är och vilka arbetsuppgifter uppdraget har, hur geografiskt flexibel du är och hur länge du har arbetat, för att nämna några exempel. Du har självklart även rätt till sjuklön enligt lag.

Anställd eller fakturerande som arbetsterapeut inom bemanning?
Du väljer helt själv vad som fungerar för dig. Du kan även välja att få löneersättning som arbetstagare i början, för att sedan börja fakturera via ditt eget bolag, eller tvärtom. Vi på Lexicare anpassar oss efter dina önskemål och livsstil och är flexibel med hur du vill få din löneersättning.

Kontakta oss gärna redan idag via telefon, mail eller genom intresseanmälan på vår hemsida, så berättar vi mer om hur det är att vara arbetsterapeut inom bemanning hos oss på Lexicare.

BEMANNING MED OMTANKE