LIVET SOM KONSULT

Bli konsult på heltid, deltid, som extra inhoppare vid sidan av din fasta tjänst, eller under dina semesterveckor. Vi matchar uppdrag efter dina önskemål och livsstil.

Som konsult inom bemanning har du alla förutsättningar för att bygga det liv du vill ha. Det finns många olika möjligheter för dig som konsult. Du kan välja fritt om du vill arbeta som konsult på heltid eller deltid, på sommaruppdrag eller som inhoppare vid behov.

Observera att om du vill hoppa in på uppdrag med en vän, har ni även möjlighet att arbeta sida vid sida.

Fokusera på det du gör bäst
Som konsult hos oss på Lexicare är du i trygga händer. Vi ser till att lösa allt det praktiska för dig. Det kan vara allt från att boka resor, boenden och hjälp med avtal. Blir du sjuk eller om något oväntat händer dig har du alltid en individuell konsultchef som hjälper dig med alla dina behov, så du kan fokusera på det du gör bäst.

Våra konsultchefer ser till så att allting stämmer och fungerar och arbetar för att du ska kunna få ett välbalanserat liv, både på arbetsplatsen och utanför. Våra konsultchefer jobbar med dedikation och engagemang för att du ska känna dig trygg och säker som konsult hos oss. Vi på Lexicare anpassar oss efter dina behov och önskemål och ser till att ta hand om dig, genom alla dina uppdrag och allt däremellan.

Som konsult inom bemanning bidrar du med ditt hantverk där den behövs som mest. Vare sig det är för våra regioner, kommuner eller privata vårdgivare så är du en viktig del i att göra vården tryggare och säkrare för alla.