SJUKSKÖTERSKA

Du som sjuksköterska är en av de viktigaste resurserna vi har i samhället. Du finns för oss i alla lägen, under livets alla skeden. ​Räddarna i nöden, helt enkelt. Det vill vi värna om.

Vi på Lexicare har stor passion för våra sjuksköterskor. Vi vet hur värdefull du är inom vården och att du behövs för att vi ska ha en välfungerande och balanserad sjukvård. Vi vet också att du förtjänar friheten att kunna styra över ditt eget schema och välja hur du vill att ditt liv ska se ut.

Därför är det viktigt för oss på Lexicare att skapa goda matchningar mellan uppdrag och konsult, samt se till att du har goda lönevillkor, med goda framtidsutsikter, oavsett om du är i början av din karriär, eller är yrkesvan och söker nya utmaningar. Vi lyssnar på dina önskemål och ser till att ditt vardagsliv och kompetensprofil matchar med våra uppdragsgivare.

Vad gör en bemanningssjuksköterska?
Som bemanningssjuksköterska jobbar du på uppdragsbasis och väljer själv vilka typer av uppdrag du vill ta dig an, hur mycket du vill jobba och var i Sverige du vill ta uppdrag. Du har som bemanningssjuksköterska möjlighet att arbeta på heltid som konsult eller på deltid vid sidan om din fasta tjänst. Du har också möjlighet att ta sommaruppdrag.

Arbeta som bemanningssjuksköterska?
Vi på Lexicare bemannar med omtanke och ser till att matcha dina önskemål med uppdrag för dig. Hör gärna av dig till oss på telefon, mail eller genom en intresseanmälan på vår hemsida, om du är nyfiken på livet som konsult och vill veta mer. Vi går tillsammans igenom dina önskemål och kikar på lediga jobb som matchar dig och din livsstil.

Hur ser lönen och villkoren ut som bemanningssjuksköterska?
Som bemanningssjuksköterska hos oss på Lexicare är du i trygga händer. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och vilka uppdrag som intresserar dig. Din lön som bemanningssjuksköterska är marknadsmässigt konkurrenskraftig. Vi på Lexicare tillämpar individuell lönesättning och kan påverkas av bland annat dina tidigare erfarenheter, vilken typ av arbetsplats det är och vilka arbetsuppgifter uppdraget har, hur geografiskt flexibel du är och hur länge du har arbetat, för att nämna några exempel. Du har självklart även rätt till sjuklön enligt lag.

Är det bättre att vara anställd eller fakturerande som bemanningssjuksköterska?
Du väljer helt själv vad som fungerar för dig. Du kan även välja att få löneersättning som arbetstagare i början, för att sedan börja fakturera via ditt eget bolag, eller tvärtom. Vi på Lexicare anpassar oss efter dina önskemål och livsstil och är flexibel med hur du vill få din löneersättning.

BEMANNING MED OMTANKE