BLI KONSULT

Ditt vårdyrke är en viktig del av vårt samhälle. Och du är viktig för oss. Tillsammans gör vi den svenska vården tryggare och säkrare.

Vi på Lexicare är måna om våra konsulter och strävar efter att bemanning med omtanke. Vi vet att du som sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut eller undersköterska är värdefull inom vården. Vi vet att du behövs för att vi ska ha en välfungerande och balanserad sjukvård, men du ska också ha möjlighet till friheten att bestämma när du vill jobba, var du vill jobba och i vilken omfattning, så du kan få större möjlighetet att styra över ditt eget liv.

Det är viktigt för oss på Lexicare att skapa goda matchningar mellan uppdrag och konsult, samt se till att du har en god lön och goda framtidsutsikter, oavsett om du är i början av din karriär, eller är yrkesvan och söker nya utmaningar. Vi lyssnar på dina önskemål och ser till att ditt vardagsliv och kompetensprofil matchar med våra uppdragsgivare.

Vi har uppdrag på heltid, deltid och inhopp vid behov, över hela Sverige. Våra uppdragsgivare är kommuner, regioner och privata vårdgivare. Vi har varierande uppdrag och det kan exempelvis vara uppdrag för äldrevård, hemsjukvård, primärvård, sjukhus, LSS boenden och SÄBO, för att nämna några. Vi utgår alltid från dina önskemål som konsult när vi matchar dig med uppdrag.